Η άτυπη, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, επιστημονική ομάδα GEOMENT TEAM, ή επί το Ελληνικότερο ‘ΓΕΩΜΕΝΤΩΡ’ ιδρύθηκε και οργανώθηκε από τον Κων/νο Στρωματιά, συνεπικουρούμενου και από άλλους Έλληνες επιστήμονες, με εμπειρία σε συμβατικά και μη, τεχνολογικά πεδία. 

Το έργο της ομάδας έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό από αναφορές σε αρκετές εκπομπές του γνωστού δημοσιογράφου κου Χαρδαβέλα στο ALTER TV , στη σειρά εκπομπών '' ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ ''    >> Δες σχετικό Video  

Στόχος της ομάδας ήταν n διεξαγωγή πολυσχιδούς έρευνας με βασικό άξονα  την προαγωγή της άμυνας του έθνους των Ελλήνων, αλλά και την προαγωγή θεμάτων κοινών για την ανθρωπότητα όπως : συμβολή στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας,  ανθρώπινη υγεία , προφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, ανάδειξη ιστορικών μνημείων γνώσεων και τεχνολογιών εποχών  προγενέστερων του τελευταίου κατακλυσμού, ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων , επιτήρηση συνόρων με χρήση παθητικών συστημάτων μελέτη και ανάπτυξη ενεργειακών θόλων - ασπίδων , εντοπισμό και αξιοποίηση νέων μορφών ενέργειας ( όπως τα τελλουριακά ρεύματα ή Lay lines ή γραμμές L ),

 Η ομάδα αυτή δεν αποτέλεσε νομικό πρόσωπο ούτε έγινε ποτέ εταιρεία, καθότι δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Δεν έχει καμία σχέση με άλλες επώνυμες ή μη  'ομάδες'. 

Διακρίνεται και αυτοπροσδιορίζεται από την αγάπη για τον άνθρωπο, όπως μας την δίδαξαν οι πρόγονοί μας, χωρίς κανένα ίχνος ρατσισμού και ελεγχόμενου  ψευτοοικολογισμού. Κυρίαρχο στοιχείο ήταν και είναι το μεράκι των ανθρώπων της να επιτελέσουν ένα τεχνολογικό, επιστημονικό έργο, παραγωγικό για την ανθρωπότητα, την πανίδα και τη χλωρίδα του πλανήτη.

Η ομάδα είναι αυτοχρηματοδοτούμενη – κύρια και βασικά από τον ιδρυτή της - δεν ελέγχεται,  δεν χρηματοδοτείται και δεν ελέγχεται ή  κατευθύνεται από 'τρίτο' πρόσωπο'. 

Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τον φίλο κο Ορίωνα Δημητρακόπουλο, για την αφιλοκερδή διάθεση του χώρου και των μηχανών που φιλοξενούν αυτό τον ιστότοπο. 

H  μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική, άτυπη ερευνητική επιστημονική ομάδα 'GEOMENT LTD TEAM'    αποτελείται αμοιγώς από Έλληνες επιστήμονες που εργάζονται για την προαγωγή των εθνικών συμφερόντων της χώρας τους αλλά και το γενικό καλό αυτού του άμοιρου πλανήτη.       Δέστε περισσότερες πληροφορίες

        Κων/νος Ε Στρωματιάς.   Ιδρυτής και επι κεφαλής  της  GEOMENT  TEAM